Hoppa till sidans innehåll

Soliga hälsningar från våra träningsgrupper!

30 APR 2019 13:33
Många av Ullevi vikingens äldre träningsgrupper är just ni iväg på det traditionella vårlägret! Ullevi hopp befinner sig i Malaga, medan sprintgrupperna samt Ullevis juniorer kör sina träningspass i Kroatiska Makarska!
  • Uppdaterad: 30 APR 2019 13:33

Under träningslägret slippas formen förfullt inför sommarens stundande tävlingssäsong. Perfekt sätt att få till balansen mellan träning, återhämtning och det sociala som brukar uppskattas! 

Andra året som Coach David Vendel och Ullevi långsprint är på träningsläger i Makarska. Bilden är från dagens goa styrkepass i gymmet intill arenan!

Kortsprint och Coach Palmas njuter av fantastiskt utsikt efter sitt backintervallpass på lite högre högre höjd i Makarska.

Coacherna Björn och Tina anlände tillsammans med sin juniorgrupp i lördags. Här från gårdagens pass på Makarskas fina träningsarena.

Hoppgruppen valde att lägga sitt träningsläger i Benalmadena strax utanför Malaga. Vilket de var väldigt nöjda med, inte bara gott väder utan träningsarenan har de nästintill för sig själva!

 

Vi önskar våra aktiva med coacher fortsatta grymma träningsläger! Här på hemmaplan laddar vi för nästa veckas Vårrus den 8 maj! 

Skribent: Estelle Montler
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

Information med anledning av rådande pandemi Covid-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
IK Vikingen - Friidrott
Klubbhuset, Margretebergsgatan 6
41319 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031415814
E-post: This is a mailto link