Hoppa till sidans innehåll

Rivstart under IUDM och Persspelen!

14 JAN 2020 16:04
Årets första tävling blev en riktigt rivstart för både våra ungdomar och några seniorer som smygstartade säsongen! I 60m män finalen såg det nästan ut som ett klubbmästerskap - grön topp 3 placering samt 6 av 8 banor var grönklädda!
  • Skapad: 14 JAN 2020 16:04

I lördags var det alltså dags för Inomhus Distriktmästerskap för våra ungdomar upp till 17 år. Många glädjande instser och personbästan där våra ungdomar visade att de minsann hållt igång benen under jul/nyår.

Några seniorer smygstartade säsongen fint med de extra insatta grenarna 60m och 200m för män/kvinnor. Dock är det nästa helg i Växjö vi ska hålla ögonen öpnna och med spänning kommer följa seniorerna. De flesta av Ullevi vikingens seniorer drar då igång säsongen på allvar i sina respektive grenar!

Vårt yngsta gäng var inte sämre utan på söndagens tävling Persspelen var det deras tur. En tävling där genom att slå personbästa i varje gren vann medalj. Givetvis såg vårt yngsta gäng till ta i lite extra och sätta nya pers, men vågade också på att testa nya grenar som bland annat 200m.

Riktigt bra jobbat alla aktiva och coacher!  

Båda foton tagna av vår 400m löpare samt fotograf: Joakom Karlsson

Skribent: Estelle Montler
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Vikingen - Friidrott
Klubbhuset, Margretebergsgatan 6
41319 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031415814
E-post: This is a mailto link