Hoppa till sidans innehåll

Klubbcastorama i söndags!

05 OKT 2021 15:32
I regnet i söndags var det full fart på kastplanen vid Friidrottens Hus. Det var 20 stycken tappra själar som trotsade regnet och genomförde Castorama och åt hamburgare!
  • Skapad: 05 OKT 2021 15:32

En ny tradition med Ullevis klubbcastorama har dragit igång! I söndags var det 20 stycken tappra själar som deltog trots regn och rusk. Allra bäst gick William Lanndalen som fick ihop 2682 poäng i castorama och till Ullevis lag! Där efter kom Nora Jolbäck som med 2264 poäng blev tvåa totalt och etta bland tjejerna. Nora har däremot redan kört castorama tidigare i år där hon fick ännu bättre poäng! William och Nora är ju erkänt duktiga kastare men även flera hoppare och sprinters var med och deltog med bravur! Där visade dem att de explosiva muskelfibrerna från all hopp och löpning även kunde användas till att stöta och kasta! Självklart får även ledare vara med på castorama och en lysande förebild var Bengt Helamb som fick ihop hela 1042 poäng och med det var 6:a bland killarna! Även Björn Mårtensson bjöd på några fina släggkast men var inte med i hela castorama.


Bengt Helamb laddar mellan kulstötarna tillsammans med ett gäng 400 m löpare!

Förutom långa kast bjöds det dessutom på hamburgare mellan kasten och grillmästare Peter Liberg var i full gång vid grillen! Där kunde alla deltagare ladda på med energi mellan grenarna.


Peter Liberg var grillmästare och levererade suveräna hamburgare till alla hungriga deltagare!

Castorama är ju en lagtävling där de 12 bästa från varje förening är med i laget. I söndags var det flera som tog sig in i Ullevilaget! Totalt sett ligger Ullevi strax bakom ÖIS i castorama just nu så ni som inte har kört får passa på att köra nu innan det är för sent!


Här ser vi ett gäng hungriga deltagare som funderar över vilka tillbehör de ska välja till sina burgare!

Nästa år siktar vi på att vara ännu fler!

Skribent: Oskar Greilert
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Vikingen - Friidrott
Klubbhuset, Margretebergsgatan 6
41319 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031415814
E-post: This is a mailto link