Hoppa till sidans innehåll

Julklappsjakten och Ullevi Vikingens Julkalender!

03 DEC 2019 10:50
Fullspäckad tävlingshelg i friidrottens hus med allt ifrån fina insatser, personbästan till spännande stafetter! I söndags den 1 december drog dessutom Ullevi Vikingens egna julkalender igång på sociala medier, missa inte detta!
  • Uppdaterad: 03 DEC 2019 22:27

P11 killarna laddade för 60m och längdhopp, Foto Therese Wennbom  

Lagom till första advent så var det äntligen dags för den årliga tävlingen Julklappsjakten! En rolig och intesiv tävlingshelg där många av våra yngre aktiva satte nya personbästan och för en del var det också tävlingsdebut.

Jezania på 60m, foto Therese Wennbom 

F 13 tjejerna deltog i många grenar & satte nya personbästan, foto Therese Wennbom 

För våra äldre ungdomar och juniorer blev det en mjukstart i tävlingssammanhang. Många deltog i grenar som inte vantligtvis brukar prioriteras, eftersom de fortfarande ligger i grundträningsfas. Dock fick en del känna lite extra på tävlingsnerverna när det under lördagskvällen skulle springas stafetter - 4x200m. Det blev bland annat vinst i herrlaget och en andra plats för P15 laget. 

Shakeem växlar över pinnen till Hugo i P15, foto Therese Wennbom 

Wendela växlar över till Nicole i Kvinnor 4x200m, foto Therese Wennbom 

Missa inte vår alldeless egna julkaleder som drog igång den första december! Varje dag fram till julafton kommer  "Dagens Ullevi Viking" presenteras! Där får vi både lära känna, följa träning och få tips på motton av personer inom vår förening! Missa inte detta! Följ oss på Instagram och Facebook!

Ullevi Vikingens populära instagramkonto

Skribent: Estelle Montler
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Vikingen - Friidrott
Klubbhuset, Margretebergsgatan 6
41319 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031415814
E-post: This is a mailto link