Hoppa till sidans innehåll

Nu har vår webbsida fått ett nytt utseende och en ny struktur

03 OKT 2018 16:27
Ullevi Vikingen har på uppdrag av Styrelsen sett över våra kommunikationskanaler. Vi moderniserar vår kommunikation, bl a får vår webbsida ett nytt ansikte och en ny struktur.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2018 11:57

Vår externa webbsida är den kommunikationskanal som vi använder för att informera om framförallt vår ungdomsverksamhet, våra arrangemang men självklart också kring alla våra idrottsliga framgångar på både senior- och ungdomsnivå.

Vår nya webbsida hittar du på www.ullevi-vikingen.se

Under rubriken Nyheter hittar du senaste nytt om vår klubb. Vad är på gång, vad vill vi särskilt lyfta som viktigt, är det vårt egna arrangemang Vårruset eller är det framgångarna i SM som ger oss som klubb de viktiga SM-poängen? Vill vi sprida information om vår Friidrottsskola för att erbjuda intresserade ungdomar en möjlighet att testa på friidrott? Nyhetsflödets innehåll varierar över året med andra ord.

Vi önskar också via vår webbplats informera ev. blivande aktiva och deras föräldrar om "hur man gör om man vill börja träna friidrott" samt vad vår klubb erbjuder våra ungdomar.

Viktigt är också att man som anhörig till våra yngre aktiva får möjlighet att lära känna oss som klubb och vad vi som klubb önskar stöd med av anhöriga/föräldrar till våra ungdomar. Vi vill förklara vad det innebär att vara funktionär vid våra arrangemang och varför det är så viktigt och så värdefullt att vi får stöd med framförallt funktionärsskapet. Vi vill visa att alla kan bidra till vår klubbs framgångar!

Vi vill också skapa en ännu bredare klubbkänsla och gemenskap. Vi vill bjuda in alla våra aktiva och deras anhöriga till vårt årsmöte och julbord, vi har ett 100-årsjubileum som 1919 kommer ge oss möjlighet att fira vår klubbs första decennium och självklart andra gemensamma sammankomster som vi vill synliggöra på ett tydligare sätt.

Vi har även samlat information för våra aktiva under en rubrik. Och vi har en kalender för våra arrangemang och för vår ungdomsverksamhet. Via kalendern kommer vi skapa inbjudningar och påminnelser om framförallt behov av funktionärshjälp samt information om vår ungdomsträning, tävlingar och gemensamma sammankomster.

Webbplatsen har ingen ambition att stödja kommunikationen på seniorsidan. Vi har redan idag upparbetade kommunikationskanaler som fungerar väl. Däremot vill vi visa upp seniorernas prestationer genom våra egna nyheter, via facebook och Instagram.

Instagram och facebook kommer vara våra fråmsta kommunikationskanaler avseende bild- och film. Via dessa sociala medier vill vi visa på den bredd vår verksamhet har och den fantastiska klubbkänsla som råder inom Ullevi Vikingen. Välkommen att följa oss!

Detta är Ullevi Vikingen friidrott:

Ullevi Friidrott - klubben som har sådan kvalitet på sin ungdomsverksamhet att ungdomarna stannar i friidrotten och i klubben.

"Klubben som ger sina aktiva chansen att lyckas som ungdom, junior och senior"

Vad tycker du om vår nya webbsida? Vad saknar du? Vad är bra? Vad kan bli bättre? Vad är otydligt?

Välkommen att kommentera!

//Ullevi Vikingens styrelse

Skribent: Karin Dejke
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Vikingen - Friidrott
Klubbhuset, Margretebergsgatan 6
41319 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031415814
E-post: This is a mailto link